marjan.hr

PLOVI I LOVI

SRDELE NA GRADELAMA

SASTOJCI
– 1 kg svježih srdela
Za marinadu:
Dobro izmiješati
– 250 ml maslinovog ulja
– 1 žličica fino isjeckanog timijana
– 1 žličica fino isjeckanog ružmarina
– 1 žličica fino isjeckanog lista finokija (domaćeg koromača, a ako ga nema može i divljeg)
– 3 žlice soka od limuna
– 3 režnja češnjaka fino isjeckanog
– sol, papar
Priprema:
Očišćene srdele (ovaj put sa glavom) staviti u marinadu najmanje 30 minuta. Nakon toga ih izvaditi i peći na roštilju 3 do 5 minuta, ovisno o veličini.

Ažurirano 7. siječnja 2015 — 23:55

Autor

marjan

Sportsko Nauticka Ribolovna Udruga Marjan Split je neprofitabilna udruga građana udruženih sa ciljem promicanja nautike i ribolova, kroz sport i rekreaciju. Osnovana 30.10.1980g. kao društvo tj.S.N.R.D.Marjan. Upis u Hrvatski registar je izvršen dana 18 rujna 1998g. pod registarskim brojem 17000328.
S.N.R.U. Marjan © 2015 Frontier Theme