marjan.hr

PLOVI I LOVI

SALATA OD TUNJEVINE

 

Za 4 osobe:

– 60 dg krumpira

– 1 glavica luka

– 2 žlice maslinovog ulja

– 15 dg kuhane tunjevine

– 4 žlice vinskog octa

– 1 žličica senfa

– 2 žlice majoneze

– sol i papar

Priprema:

Krumpir skuhati u ljusci. Kad je kuhan, oguliti ga i narezati na kolutiće. Krumpiru dodati sitno isjeckani luk, 2 žlice mlake vode i ulje. Tunjevinu izručiti u posebnu zdjelu, zgnječiti vilicom, potom izručiti u zdjelu s krumpirima. Dobro izmiješati senf, majonezu, ocat, sol i papar. Tom mješavinom preliti salatu od tunjevine s krumpirima, promiješati i poslužiti. Dobar tek!

Ažurirano 10. siječnja 2015 — 14:36

Autor

marjan

Sportsko Nauticka Ribolovna Udruga Marjan Split je neprofitabilna udruga građana udruženih sa ciljem promicanja nautike i ribolova, kroz sport i rekreaciju. Osnovana 30.10.1980g. kao društvo tj.S.N.R.D.Marjan. Upis u Hrvatski registar je izvršen dana 18 rujna 1998g. pod registarskim brojem 17000328.
S.N.R.U. Marjan © 2015 Frontier Theme