marjan.hr

PLOVI I LOVI

PRIPREMA RIBA NA GRADELE

RIBA NA GRADELE

Gradele je idealan za pečenje manjih riba i onih osrednje veličine, kao i za odreske i filete. I kada je posrijedi pečenje ribe na roštilju, pripremamo je na način na koji to činimo s kuhanim i pečenim ribama .gradele moraju biti dobro ugrijane, sa ravnomjerno raspoređenim žarom i prethodno premazane uljem. Dok se riba na roštilju peče oko 10 minuta, prevrćemo je i premazujemo uljem, a po želji i prema tome koja je vrsta ribe na roštilju, koristimo grančice ružmarina, poneku mirisnu travku i slične začine.

Ažurirano 10. siječnja 2015 — 14:23

Autor

marjan

Sportsko Nauticka Ribolovna Udruga Marjan Split je neprofitabilna udruga građana udruženih sa ciljem promicanja nautike i ribolova, kroz sport i rekreaciju. Osnovana 30.10.1980g. kao društvo tj.S.N.R.D.Marjan. Upis u Hrvatski registar je izvršen dana 18 rujna 1998g. pod registarskim brojem 17000328.
S.N.R.U. Marjan © 2015 Frontier Theme