marjan.hr

PLOVI I LOVI

INĆUNI U LIMUNOVOM SOKU

• 500 g inćuna
• 0,5 dl ulja
• 2 limuna (sok)
• 1 žlica sjeckanog peršina
• 1 žlica sjeckanih kapara
• sol, bijeli papar
Priprema
Inćune dobro očistite, izvadite im utrobu, odstranite glave i operite ih pod tekućom vodom. Dobro ih posušite i složite u posudu. Prelijte ih limunovim sokom, pospite nasjeckanim kaparima i peršinom. Posolite ih i popaprite te prelijte maslinovim uljem i ostavite u hladnjaku nekoliko sati.
Isto tako mogu se spremiti i srdele stim da se filetiraju

Ažurirano 20. lipnja 2015 — 17:59

Autor

marjan

Sportsko Nauticka Ribolovna Udruga Marjan Split je neprofitabilna udruga građana udruženih sa ciljem promicanja nautike i ribolova, kroz sport i rekreaciju. Osnovana 30.10.1980g. kao društvo tj.S.N.R.D.Marjan. Upis u Hrvatski registar je izvršen dana 18 rujna 1998g. pod registarskim brojem 17000328.
S.N.R.U. Marjan © 2015 Frontier Theme